Agenda
 
Agenda
 
Inspiratieweek in Frankrijk

Ontmoeten - Inspireren - Spiegelen - Plannen maken - Verwonderen - Leren - Klankborden - Onthaasten - Genieten - Ontdekken - Delen - Bezinnen - Filosoferen - Opladen - Dromen - Verbeelden -Creëren - Doen!

 

22 augustus t/m 29 augustus (Frankrijk)

Waar sta je nu? En waar wil je naar toe?
Deze week is geschikt voor iedereen die in een inspirerende omgeving eens stil wil staan bij de vraag hoe je leven ervoor staat.
In het dagelijkse leven is hier nauwelijks tijd voor en worden we maar al te vaak meegezogen in de drukte van alledag. In Préau bieden we de ruimte om hier even uit te stappen en de regie weer in handen te nemen.
De week biedt een bijzondere mix van ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Elke dag krijgt een eigen thema en sfeer. Het wordt een week van inspiratie tanken en ideeën opdoen.

Films
Inspirerende films en filmfragmenten vormen de rode draad voor deze week.
Wat kunnen we leren van films? Welke metaforen kun je toepassen op je eigen leven? Deels dus ontspannen kijken, maar vooral ook zelf aan de slag met de verschillende thema's.

Het script
Waar sta je en waar ga je naartoe? De week biedt de gelegenheid om als een regisseur met een helikopterview naar je leven te kijken en, wanneer wenselijk, tot een aangepast of nieuw 'script' te komen.

Je droomrol
We spelen in het leven meerdere rollen (partner, werknemer, teamgenoot). Er is echter maar een rol die je echt op het lijf geschreven is: die van jezelf! Hoe ziet deze rol eruit? Waar liggen jouw kwaliteiten? Wat is je meest authentieke rol? Je krijgt gedurende de week informatie, inspiratie, uitdagingen en oefeningen aangeboden die je helpen dit beeld helder te krijgen en in te vullen.

 

Organisatie
De week wordt georganiseerd door Karel Emck en Margaret van Sloten.
Daarnaast zal ook Athalie de Koning enkele workshops verzorgen gedurende de week.

Margaret van Sloten is werkzaam als trainer bij KB&K en heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van leiderschap, coachen, trainen en NLP.
Margaret vindt het leuk om mensen te begeleiden bij hun eigen ontwikkeling. Haar stijl van trainen kenmerkt zich door een open, plezierige en respectvolle benaderingswijze van cursisten. Margaret gaat in Preau deelnemers ondersteunen met hun zoekproces o.a. door het aanbieden van gerichte oefeningen, maar ook als klankbord en met een gezonde dosis humor.
 
Karel Emck is allround ondernemer en initiatiefnemer van onder meer Deuren open en de Verwonderdag.
Karel houdt ervan de gebaande paden te verlaten en is altijd op zoek naar nieuwe ideeën en inspiratie. Zijn aanpak is vaak vernieuwend en onconventioneel. Karel gaat in Frankrijk vooral prikkelen en 'zinvolle onrust' creëren. De verwarring die hiermee ontstaat zal worden getransformeerd naar mogelijk nieuwe inzichten.
   
Athalie de Koning heeft gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en geeft onder meer workshops op het gebied van muziek, zang en dans.
Athalie is constant op zoek naar het creatieve potentieel in de mens en ze gaat graag de uitdaging aan om anderen te helpen hun uitingsvorm te ontdekken. Via verrassende oefeningen gaat Athalie deelnemers helpen in beweging te komen en zodoende de creativiteit te laten stromen
 

Locatie
Deuren open Inspiratieweek vindt plaats op een prachtige en uiterst sfeervolle locatie: Landgoed Preau in de Morvan (Frankrijk) Meer info over de locatie en de verschillende overnachtingsmogelijkheden is te vinden op de website van Preau.

Kosten
De deelname kosten bedragen € 300,-
Daarbij komen de kosten voor het verblijf op Preau.

Extra info
Voor meer info over de cursus, stuur een e-mail naar info@deurenopen.nl
Er is wanneer je interesse hebt om deel te nemen desgewenst de mogelijkheid voor een intake-gesprek.

Boekingen
Boekingen lopen via Loeky Ekkel tel. 0573 22 11 99 of via info@preau.nl
Meer informatie hierover is ook te lezen op www.preau.nl