Reacties deelnemers
 
Reacties
 
Deelnemers over Deuren open

Deelnemers aan Deuren open kunnen hier een reactie plaatsen en feedback geven...

Klik hier om een reactie en/of evaluatie op de site  te plaatsen


  |  13 reactiesKlik hier om te reageren op dit artikel

Reacties

Hele leuke inspirerende workshop. Wij zijn zelf ook met het rijstexperiment bezig. Tot nu toe staan beide potten er nog goed bij.
Ik ben benieuwd.

 
Marcella 17-02-2009  |  16:37:46

Heel erg, ik sta 5 dagen na de presentatie van deuren open voor een winkel. Ze zijn duidelijk bezig binnen en de reclamezuil is al buiten gezet. Op de deur staat dat ze om 11:00 open zijn en het is pas 10:00. Ik blijf staan, twijfel, draai om en loop weg, twijfel en draai weer naar de deur. De man wenkt me. DE DEUR IS GEWOON OPEN !

Het schoot wel door mijn hoofd voordat ik mijn rug naar de deur draaide; die man bij de gouden poort van Utopia. Met dat beeld in mijn hoofd en deze eigen actie is het hopelijk wel een goede leerles voor toekomstige situaties.
 
Suzan 09-02-2009  |  13:03:49

Dag Karel,

Heb vorige week je presentatie bij 2Connect gezien, gehoord en beleefd. Vond het een verfrissende aanpak, hoewel er dingen bijzaten die ik al wist, herkende of toepas. De afsluiting met "Matt" was goed voor een grote, minutenlange grijns op mijn gezicht. Grijns

Groeten!
Hilde Verdijk
www.yourganize.nl
 
Hilde Verdijk Yourganize 09-02-2009  |  08:57:16

Op het allerlaatste moment gaf ik mij op voor deze middag. Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad! Deuren open was voor mij symbolisch. Het voelt echt zo dat ik zelf in staat ben deuren in mijzelf te openen. De filmfragmenten staan nog op mijn netvlies en heb ik ook besproken met een aantal mensen. Zoals Alice uit Alice in Wonderland zich door de rabbithole laat vallen, zo onbevangen en open als zij dat doet, maakte iets in mij wakker.... de uitdaging mij ook te laten 'vallen', de sprong te wagen. Angst mag geen reden zijn iets niet te doen of aan te gaan. Dit was 'deuren open' in grote lijnen voor mij. Dank je Karel!
 
Cindy Bakker 31-10-2008  |  22:36:39

Grijns
Karel is een kunstenaar, een entertainer, een cabaretier en een vrijjdenker. Iemand die vragen durft te stellen aan zichzelf en daarna aan zijn medemensen. Iemand die pirkkelt, wakker schudt, bewust maakt en uitnodigt tot nadenken.
Hij doet dat met speelsheid, humor, kracht en toont zijn eigen kwestbaarheid. Durft zijn eigen verhaal te vertellen en dat maakt open deuren sowieso uniek.
Kortom open deuren was voor mij een gouden middag, waar ik enorm van genoten heb. En dat mij ook weer uit genodigd heeft om een aantal veranderingen in mijn dagelijks leven door te voeren.
Marold
 
marold Emmelkamp 29-10-2008  |  22:55:03

Karel! Wat een eye-opener!
Je hebt veel deuren geopend en achter elke deur was herkenning, waarheid, confrontatie, kortom veel stof om over na te denken en iets mee te doen. De workshop bleef vanaf het eerste tot aan het laatste moment boeiend en wat voor mij heel belangrijk is, het was niet opdringerig.
Bedankt voor deze mooie ervaring en heel veel succes toegewenst!
 
Andrea Bárány 29-10-2008  |  21:37:33

Allereerst Karel bedankt voor deze mooie ervaring! Deuren Open is een frisse, energieke nieuwe blik op onze oeroude dilemma: hoe met angsten om te gaan? Vol met 'aha' momenten, herkenningen en 'trucjes' die wij -ik- in mijn prive of zakelijke leven kan gaan gebruiken.
In het concept zijn ongelofelijk veel open en verborgen boodschappen verwerkt, oude en minder oude leermeesters bijgehaald. The Matrix was al een geliefde film van mij, maar dat er zo veel achter zit, heb ik nooit gedacht! Het is erg leuk om dingen eens met een andere blik te kunnen bekijken.
De locatie is perfect en de performance is zeer professioneel. De persoonlijke tinten van Karel maken het net leuker dan een willekeurige andere training. Een aanrader!
 
Krisztina Abraham 27-10-2008  |  22:14:31

Ik ben afgelopen zaterdag op de try out geweest van deuren open. Deuren open is een verrassend en nieuw concept waarbij Karel je aan de hand neemt om een reis te maken langs de verschillende deuren welke eenieder in zijn leven tegenkomt. Sommige deuren open je zelf en ga je zonder problemen naar binnen, andere deuren blijven gesloten wellicht als gevolg van drempelvrees of de alom bekende angst voor het onbekende. Karel neemt je mee en laat je aan de hand van voorbeelden, anekdotes en praktijk oefeningen zien hoe je juist ook die deuren wel kunt openen. Dit levert zeer nuttige tips en 'to do's op welke je zowel in je zakelijke als in je persoonlijke leven zeer goed kunt gebruiken. De middag was heel afwisselend met serieuze momenten, veel leermomenten maar ook hilarische verhalen waarbij er flink kon worden gelachen. Al met al een zeer speciale ervaring die je nog lang bijblijft en je vooruit helpt. Een echte aanrader voor individuen en groepen die alternatief zoeken voor de standaardtrainingen die allemaal op elkaar lijken en waarvan er nog 13 in een dozijn kunnen.
 
Thomas Schwandt JOEP+CO recruitment en detachering 27-10-2008  |  11:00:11

Open deuren ... deuren open....

Ik zeg al jaren dat ik graag boeken lees die open deuren nog eens stukje verder open zetten. Echter, bij Karel had ik geen flauw idee welke deuren dat nou zouden moeten zijn.

Deuren open is een verrassende reis door de vele gebieden die wij in ons leven doorwandelen of zoals je wil doorploegen. We denken veel te weten, maar we weten eigenlijk weinig. Zeer graag had ik aantal weetjes al jaren geleden willen weten, maar better late then never...
Karel nam ons aan het handje mee naar zijn momenten van doodsangst, die wij (mannen) zeker zullen herkennen. En liet ons zien dat wat ' men' denkt niet de waarheid is, maar slechts een van de vele waarheden. Op vele vlakken.

Ik kom terug, ga voor een paar van de deuren die mij aantrekken staan en ga dus zeker weer een inspirerende middag tegemoet bij deuren open in de toekomst.

Vrolijk
 
Marcel 26-10-2008  |  13:53:34

Inspirerend, deuren open! Mooi concept, dat je aan het denken zet en je confronteert met jezelf: Welke deuren wil jij open zetten in je leven? Vormgeving en ambiance zijn heel toegankelijk, voor een breed publiek, zou ik zeggen. Dank je wel voor try-out en veel succes hiermee, Karel!
 
Petra Maartense 26-10-2008  |  09:20:41

De reis van DEUREN OPEN waarin Karel mij deze maand meenam was er een met hoog verrassingsgehalte.

Wie heeft het lef om naar een bijeenkomst te gaan waarvan je de inhoud niet kent? De aanwezigen waren in die zin al de helden van morgen die uit hun comfortzone durven treden en bereid zijn om het risico te nemen om aan een gesloten deur te voelen.

De audio-visuele presentatie was van hoge kwaliteit, de inhoud van het programma geeft veel inzichten en prikkelt, het zet mensen in beweging.

Karel weet door zijn hoge energie, aanstekelijk enthousiasme en positiviteit mensen te raken.

Aangezien de DEUREN OPEN die ik volgde slechts een teaser was van het hele programma zou ik mensen aanraden om vooral de hele reis te maken.

Neem het risico dat je leven leuker wordt, je relaties intenser en je plezier in anderen gelukkiger te maken je grootste rijkdom is die je jezelf kunt wensen. Of toch liever de 'zekerheid' van het leven dat je nu leeft?

Rik Konings
Creative Business Training

 
Rik Konings 23-10-2008  |  22:03:15

Een zeer inspirerende avond. Aan de ene kant een herkenning die de gedachten weer op een rijtje zet. Aan de andere kant zet het je ook aan het denken. Stof genoeg om over na te praten. En dan was het nog maar een stukje wat ik gezien heb.
Daarom een aanrader voor iedereen!
Dat er geen programma vantevoren bekend is: laat je verrassen.
Het wordt zeker een aangename verrassing!
 
Anita 14-10-2008  |  17:02:39

Afgelopen donderdag heb ik de eerste try-out van Deuren Open mogen bijwonen. Wat een feest. Herkenning (iemand die een van mijn lievelingsfilms op waarde weet te schatten bv), enthousiasme: het is een waanzinnig concept wat (of dat?? ) Karel hiermee in de wereld zet. Aan de hand van deze presentatie kan er echt heel heel erg veel. Het zit ook heel goed in elkaar: mooi om te zien, sterk in audio-visuele prikkels (ik hoor steeds maar die "kloink" bij Angst, echt metaal, ver-ijzend).
Karel wil prikkelen: nou dat doet ie, vooral in wat er nog meer kan als je dit programma in gaat zetten in trainingen waarin mensen deuren open willen krijgen. Ik heb ontzettend genoten, kan alleen maar iedereen aanraden hiervan te komen genieten.
En @ Karel: heel erg leuk kennis met je te maken!
 
erna 12-10-2008  |  17:45:32