WelkomWat is het?Voor wie?Wat kost het?Achtergrond
 

De prijsfilosofie

Deuren open wil bezoekers prikkelen om bewust na te denken over de waarde die het oplevert.
Daarnaast wil Deuren open laagdrempelig blijven en ook toegankelijk zijn voor mensen met een kleinere beurs. Het prijsmodel voorziet in beiden.

Hoe werkt dat in de praktijk?

Open Inschrijving Deelnemers die zich via een open inschrijving aanmelden, betalen een inschrijfgeld welke de cateringkosten (koffie/thee/fris/borrel/lunch) en een deel van de huur van de locatie dekt. (Om volledige transparantie te krijgen zullen de kosten die de locatie doorbelast op de site zichtbaar worden gemaakt.)
Na afloop ontvangt u een e-mail waarin u aan kunt geven welke waarde u aan Deuren open toekent en ontvangt u aansluitend een rekening voor dat bedrag. Het inschrijfgeld wordt hierbij verrekend met het factuurbedrag.
 
Zakelijke markt Indien Deuren open incompany wordt georganiseerd bepaalt u als opdrachtgever achteraf de waarde die u eraan toekent en welk factuurbedrag in rekening mag worden gebracht.
Indien gebruik wordt gemaakt van een externe locatie zullen in elk geval de locatiekosten worden doorbelast.

Richtbedrag?
Deze manier van afrekenen kan mogelijk voor een zekere 'prijzenstress' zorgen. Indien je niet weet welk bedrag je wilt betalen is het mogelijk een richtprijs te vragen. Deze verplicht tot niets maar geeft een mogelijke indicatie aan welk bedrag je kan denken.

 

Klik op de trap om door te gaan naar:
De 'trainer'